Noordwijk – Zaterdagmorgen heeft een boottrailer inclusief boot voor zijn eigen koers gekozen nadat deze was losgeschoten van achter een busje op de Parallel Boulevard in Noordwijk.

Echter liep deze koers niet goed af, de boottrailer inclusief boot botste achterop een net stilstaande auto. Een vrouw had net haar auto geparkeerd om haar twee kinderen bij het zwembad af te zetten, de kinderen zaten nog achterin de auto toen de trailer losschoot en achterop botste. De politie welke ter plaatse kwam trof een zee van glas aan.

Doordat de boottrailer op de achterkant was gebotst was de achterruit volledig gebarsten. De eigenaar van de boot en de eigenaar van de auto hebben vervolgens samen met de politie de situatie op papier gezet en hun gegevens uitgewisseld.

De verkeersdienst van de politie (VOA) is ter plaatse gekomen om het volledige ongeval te onderzoeken. Deze hebben onder andere onderzocht wat het gewicht van de boottrailer inclusief de boot was en hoe de koppeling los kon schieten

De auto raakte flink beschadigd aan de achterkant, ook de trailer en boot hebben enige schade. De vrouw van de auto mocht naar huis rijden om vervolgens de verzekeringsmaatschappij in kennis te stellen. Bij dit ongeval vielen geen gewonden.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen