Sassenheim – Zaterdagavond is omstreeks 18:10 uur één of meerdere personen geschoten met een wapen in de omgeving van de Jagtlustkade.

De politie is door een getuige gebeld omdat deze schoten had gehoord in de buurt van de Jagtlustkade. Daarbij zijn er drie of vier auto’s betrokken geweest. Bij aankomst van de politie stond er nog één voertuig op de plaats van het schietincident, de bestuurder van dit voertuig is aangehouden. Mogelijk zijn de auto’s richting de A44 weggereden.

Over de identiteit van de aangehouden bestuurder is niets bekend. De politie onderzoekt het schietincident, maar kan nog niet zeggen wat er precies gebeurd is. Ook is niet duidelijk of er iemand gewond is geraakt.

Update: Persbericht Politie

Sassenheim – Een 21-jarige Belg werd zaterdagavond aangehouden op de Jachtlustkade nadat daar schoten waren gelost. De auto waarin hij reed werd in beslag genomen. De politie kreeg omstreeks 18.10 uur de melding dat er op de Jachtlustkade schoten waren gelost en dat daar drie of vier auto’s bij betrokken waren geweest. Ter plaatse troffen agenten de 21-jarige Belg in een auto aan, hij werd aangehouden en zijn auto in beslag genomen. De man was niet gewond. De overige betrokken auto’s werden niet meer aangetroffen. Ter plaatse werd uitgebreid sporenonderzoek verricht waarbij een aantal hulzen werden aangetroffen. De districtsrecherche onderzoekt de zaak en zal de aangehouden verdacht verhoren.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen