Gouda - Deze avond werd de ambulancedienst gealarmeerd voor een reanimatie op de Balthazar de Moucheronlaan in Gouda. Niet veel later werd ook de Goudse brandweer gealarmeerd voor een ongeval waarbij een gevaarlijke stof bij betrokken zou zijn op hetzelfde adres.

Ter plaatse bleek er van reanimatie geen sprake. Bij een ongeval binnenshuis zijn twee gewonden gevallen, één slachtoffer was al buiten en werd opgevangen door de hulpdiensten. De brandweer ging binnen op zoek naar het tweede slachtoffer en trof deze al snel aan waarna het slachtoffer naar buiten werd geholpen. Het ambulancepersoneel heeft beide personen onderzocht waarna er één slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd in de woning is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0702 (Kopie) DSC_0703 (Kopie) DSC_0707 (Kopie) DSC_0710 (Kopie) DSC_0712 (Kopie) DSC_0713 (Kopie) DSC_0714 (Kopie) DSC_0717 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen