Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer van post Nieuwerkerk werd vanochtend gealarmeerd voor een gasontsnapping aan de 2e Tochtweg. Bij werkzaamheden was er een gasleiding geraakt waardoor er een lekkage was ontstaan en gas vrijkwam.

De bewoners van het huis moesten hun woning verlaten en de straat werd afgezet. Bij het plannen van de werkzaamheden hadden zij bij Stedin de tekeningen opgevraagd, waar de bewuste leiding niet op zou staan. Stedin zelf is ter plaatse gekomen om het gat te dichten. Nadat dit was gedaan, heeft men in de woning en de loods er naast nog metingen verricht. Zodra er daar geen gas werd gemeten, konden de bewoners terug naar hun huis.

Foto’s: Rob de Jong

Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 01 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 02 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 03 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 04 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 05 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 06 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 07 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 08 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 09 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 10 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 11 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 12 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 13 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 14 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 15 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 16 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 17 Gasontsnapping 2e Tochtweg NAY 18

Cookievoorkeuren wijzigen