Waddinxveen –  De hulpdiensten werden vanmiddag omstreeks half vijf gealarmeerd voor een ongeval op de Kanaaldijk – N454 in Waddinxveen. Op het viaduct boven de A12 waren drie voertuigen op elkaar gebotst.

De brandweer is ook nog ter plaatse gekomen, omdat er een voertuig met de trekhaak vast zat aan het andere voertuig. De ambulancedienst heeft alle inzittende van de voertuigen gecontroleerd maar er is uiteindelijk niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Toen de voertuigen los waren van elkaar, werden ze naar een inrit geduwd zodat de weg weer vrijgegeven kon worden. Een berger zal ter plaatse komen om de voertuigen te bergen.

Foto’s : Sven Poeze

IMG_7230 (Kopie) IMG_7232 (Kopie) IMG_7234 (Kopie) IMG_7236 (Kopie) IMG_7240 (Kopie) IMG_7242 (Kopie) IMG_7246 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen