Gouda - Deze middag werden politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Willem de Zwijgersingel in Gouda.

Ter plaatse is er een fietser geschept door een auto welke de bocht om wilde gaan. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis. Na enkele gegevens te hebben genoteerd kon de bestuurder van de auto zijn weg vervolgen.

Foto’s: Lars van der Toorn

ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (1) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (2) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (3) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (4) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (5) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (6) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (7) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (8) [#112hm.nl] ongeval willem de zwijgersingel gouda ^LT (9) [#112hm.nl]

 

Cookievoorkeuren wijzigen