Oegstgeest –  Vanmiddag om 13:50 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Eduard van Beinumlaan in Oegstgeest.

Een minuut na de eerste alarmering is er door de hulpdiensten opgeschaald naar Middelbrand omdat er sprake zou zijn van grote zwarte rookontwikkeling. Ter plaatse bleek er vermoedelijk een kaars met wierrook op de deurmat binnen in de woning te zijn gevallen wat is gaan branden. De bewoner wist zelf de brand te blussen waarop een nacontrole is gedaan door de brandweer. De ambulancedienst is met spoed ter plaatse gekomen om de bewoner te controleren op eventuele rookinhalatie, hij hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. Door de brand is er brand en roetschade ontstaan in de woning. De woning is geventileerd waarop alle eenheden weer retour zijn gegaan.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 

OGT  (1) OGT  (2) OGT  (3) OGT  (4) OGT  (5) OGT  (6) OGT  (7) OGT  (8) OGT  (9)

Cookievoorkeuren wijzigen