Bodegraven - Deze middag heeft de politie na een melding van een ernstige bedreiging een inval gedaan in een woning aan de Appelgaard in Bodegraven, bij deze inval is één persoon die zich in de woning bevond aangehouden.

Deze middag kreeg de politie een melding van een ernstige bedreiging. hierop is de politie met kogelwerende vesten naar de beiershof in Bodegraven gegaan. Na enige tijd zijn alle eenheden naar de landlust gegaan om de inval voor te bereiden. Nadat verschillende hondengeleiders en extra eenheden ook ter plaatse zijn gekomen is de politie op de woning afgegaan. Hierbij heeft de politie één verdachte aangehouden en vervoerd naar het politie bureau.

Foto’s: Lars van der Toorn

Politieinval Bodegraven (1) Politieinval Bodegraven (2) Politieinval Bodegraven (3) Politieinval Bodegraven (4) Politieinval Bodegraven (5) Politieinval Bodegraven (6) Politieinval Bodegraven (7) Politieinval Bodegraven (8) Politieinval Bodegraven (9) Politieinval Bodegraven (10) Politieinval Bodegraven (11) Politieinval Bodegraven (12) Politieinval Bodegraven (13) Politieinval Bodegraven (14) Politieinval Bodegraven (15) Politieinval Bodegraven (16) Politieinval Bodegraven (17) Politieinval Bodegraven (18) Politieinval Bodegraven (19) Politieinval Bodegraven (20) Politieinval Bodegraven (21) Politieinval Bodegraven (22) Politieinval Bodegraven (23) Politieinval Bodegraven (24) Politieinval Bodegraven (25) Politieinval Bodegraven (26) Politieinval Bodegraven (27) Politieinval Bodegraven (28) Politieinval Bodegraven (29) Politieinval Bodegraven (30) Politieinval Bodegraven (31) Politieinval Bodegraven (32) Politieinval Bodegraven (33) Politieinval Bodegraven (34) Politieinval Bodegraven (35) Politieinval Bodegraven (36) Politieinval Bodegraven (37) Politieinval Bodegraven (38) Politieinval Bodegraven (39) Politieinval Bodegraven (40) Politieinval Bodegraven (41)

 

Cookievoorkeuren wijzigen