Gouda - Dinsdagmiddag werd de brandweer van kazerne Reeuwijk met spoed opgeroepen voor een brandgerucht bij het tuincentrum Life & Garden BV aan de Achterwillenseweg in Gouda. Er zou rook zijn gezien vanuit een pand op het terrein.

Ter plaatse werd er enig onderzoek gedaan maar de brandweer kon niets vinden bij het inmiddels permanent gesloten tuincentrum. De brandweer heeft nog kort onderzoek gedaan in de omgeving maar ook daar niets aangetroffen.

Kort na vertrek van de brandweer werd ineens wel rook zichtbaar aan de zijkant van een pand. Dit kwam echter uit een pijpje uit de muur. Mogelijk is dit de oorzaak van de melding geweest.

Foto’s: Marco van Bemmel

Brandgerucht GDA (2) [112HM] Brandgerucht GDA (5) [112HM] Brandgerucht GDA (8) [112HM] Brandgerucht GDA (10) [112HM] Brandgerucht GDA (15) [112HM] Brandgerucht GDA (20) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen