Bodegraven – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Meije in Bodegraven. Naast alle aanrijdende brandweer, ambulance en politie werd ook de traumahelikopter gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek het met de bestuurster gelukkig reuze mee te vallen. Ze raakte door het ongeval niet gewond en kon zelf uit het voertuig komen. De brandweer, een ambulance en de traumahelikopter werden afgemeld.

Twee bergers kwamen er aan te pas het voertuig te bergen. Eén van de bergers tilde met zijn kraan de brug een gedeelte op waarna de tweede berger het voertuig op het droge kon slepen. Zo werd de schade aan de brug in ieder geval beperkt. De auto is hoogstwaarschijnlijk wel total loss.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Bodegraven (1) Voertuig te water Bodegraven (2) Voertuig te water Bodegraven (3) Voertuig te water Bodegraven (4) Voertuig te water Bodegraven (5) Voertuig te water Bodegraven (6) Voertuig te water Bodegraven (7) Voertuig te water Bodegraven (8) Voertuig te water Bodegraven (9) Voertuig te water Bodegraven (10) Voertuig te water Bodegraven (11) Voertuig te water Bodegraven (12) Voertuig te water Bodegraven (13) Voertuig te water Bodegraven (14) Voertuig te water Bodegraven (15) Voertuig te water Bodegraven (16) Voertuig te water Bodegraven (17) Voertuig te water Bodegraven (18)

Cookievoorkeuren wijzigen