Nieuwerbrug -  De hulpdiensten zijn donderdagochtend rond 11.15 uur opgeroepen voor een auto te water aan Weijland te Nieuwerbrug.

Dit was al de tweede keer deze ochtend in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk van een melding van een ongeval met letsel. De brandweer bleek bij deze melding niet nodig te zijn. Uit een flauwe bocht raakte de bestuurster de controle kwijt raakte een boom en kwam in een sloot terecht. Ook hierbij was vermoedelijk gladheid de boosdoener. De klap is flink geweest, gezien de schade aan de auto. Wel heeft ze zelfstandig het voertuig kunnen verlaten. De vrouw is korte tijd onderzocht door het ambulance personeel. Bergingsbedrijf BCU heeft de auto vakkundig uit de sloot gehaald. De auto is waarschijnlijk total loss.

Foto’s : Danny de Vries - www.rebonieuws.nl

Weijlandrebo1 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo2 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo3 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo4 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo5 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo6 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo7 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo8 (1 van 1) (Kopie) Weijlandrebo9 (1 van 1) (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen