Noordwijk – De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks 15:00 gealarmeerd voor een ongeval op de Prins Nieuwe Zeeweg met de Duinweg in Noordwijk.

Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. Naast de ambulancedienst werd ook het traumateam uit Amsterdam gealarmeerd om medische assistentie te verlenen, zij zijn vlak bij het incident geland. Bij het ongeval raakte een fietser gewond. Het slachtoffer is in samenwerking met het ambulancepersoneel en het MMT team gestabiliseerd waarna hij met onbekend letsel, met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) komt ter plaatse om hier onderzoek naar te doen.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 

Melding NWK (1) Melding NWK (2) Melding NWK (4) Melding NWK (7) Melding NWK (8) Melding NWK (9) Melding NWK (12) Melding NWK (13)Melding NWK (11)

Cookievoorkeuren wijzigen