Alphen aan den Rijn - Vanavond rond half zeven werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekpartij aan de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse troffen de hulpverleners een slachtoffer aan die niet levensbedreigend verwond was. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Over de mogelijke dader is bij ons niks bekend. De politie had de omgeving ruim afgezet en heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Nadat het onderzoek was afgerond is de brandweer ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.

Update: Politie persbericht

Alphen aan den Rijn – De politie heeft dinsdag 23 februari omstreeks 19.00 uur een 32-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn in haar woning aangehouden. De vrouw wordt verdacht van het steken van haar 32-jarige ex-vriend op de Lupinesingel. De politie kreeg, even na 18.30 uur, de melding van het steekincident en trof daar op de Lupinesingel het slachtoffer bloedend aan. Omstanders hadden na het steekincident de man geholpen. Hij was in een arm gestoken en moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man zou ruzie hebben gehad met zijn ex-vriendin waarna het steekincident plaatsvond. De verdachte werd kort daarna aangehouden.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_3035 (Kopie) DSC_3037 (Kopie) DSC_3038 (Kopie) DSC_3041 (Kopie) DSC_3044 (Kopie) DSC_3045 (Kopie) DSC_3046 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen