Leiden – Vanmiddag is de politie gealarmeerd voor een ongeval op een Sumatrastraat in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een scooterrijder.

Het ongeval vond plaats op de Sumatrastraat met de Timorstraat in Leiden. De bestuurder van de scooter, waar tevens ook geen kentekenplaat op zat is na het ongeval, op bloten voeten weggerend, maar niet snel daarna aangehouden door toegesnelde agenten welke naar de bestuurder op zoek waren. Het is onbekend of de scooter bijv. is gestolen. Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De verkeersdienst van de politie komt ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Het voertuig wat bij het ongeval betrokken was, raakte door de aanrijding aan één kant beschadigd. De scooter daarin tegen raakte zwaarbeschadigd.

Foto’s: Koen Jongen | District 16 

VPO LDN (1) VPO LDN (4) VPO LDN (5) VPO LDN (6) VPO LDN (7) VPO LDN (8) VPO LDN (9)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen