Lekkerkerk -  Op zondagavond omstreeks 17:40 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een schip in nood  aan de Opperduit in Lekkerkerk. Door onbekende reden had een plezierjacht zich vastgevaren.

De brandweer heeft geprobeerd om de plezierjacht los te krijgen van de bodem. Door de lage waterstand lukte dit niet. De brandweer heeft de boot gezekerd om er voor te zorgen dat het schip bij hoogwater niet afdrijft, nadat dat was gedaan is de brandweer retour gegaan.  Morgen zal er een poging worden gedaan om de boot weg te slepen.

Foto’s : Geert Kok 

Schip in de problemen LKK (1) Schip in de problemen LKK (2) Schip in de problemen LKK (4) Schip in de problemen LKK (7) Schip in de problemen LKK (8) Schip in de problemen LKK (9) Schip in de problemen LKK (10) Schip in de problemen LKK (11)

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen