Waddinxveen - De hulpdiensten werden omstreeks kwart voor drie gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Coenecoop in Waddinxveen.

Ter plaatse had er een ongeval plaatsgevonden tussen een kleine vrachtwagen en een personenauto. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de inzittende van de voertuigen gecontroleerd, het is echter niet bekend of er mensen zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse van de Politie is  ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te onderzoeken. Het kruispunt was deels afgesloten door het ongeval. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen te bergen.

Foto’s : Sven Poeze

VKO WDN (1) VKO WDN (2) VKO WDN (3) VKO WDN (4) VKO WDN (5) VKO WDN (6) VKO WDN (7) VKO WDN (9) VKO WDN (10) VKO WDN (11)

Cookievoorkeuren wijzigen