Leiderdorp –  Deze morgen zijn om 08:11 uur de politie, brandweer en de Officier van Dienst Brandweer gealarmeerd voor een melding een gaslucht op de Klimopzoom in Leiderdorp.

Bij aankomst van de brandweer stond de melder al buiten om de hulpdiensten op te vangen. De brandweer is direct een onderzoek gestart waaruit bleek dat er in de kruipruimte van de woning een concentratie gas gemeten werd. Hierop zijn de bewoners en de buren van de melder uit voorzorg uit huis gehaald. Zij zijn voor korte tijd opgevangen in de tankautospuit van brandweer Leiderdorp. Nadat bleek dat het om een zeer lage concentratie gas ging, wat veilig genoeg is om weer naar binnen te gaan mochten de bewoners weer terug naar hun woning. Liander is ter plaatse gekomen en stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de gemeten concentratie gas.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Gaslekkage LDP (1) Gaslekkage LDP (2) Gaslekkage LDP (3) Gaslekkage LDP (4) Gaslekkage LDP (5) Gaslekkage LDP (6) Gaslekkage LDP (7) Gaslekkage LDP (8) Gaslekkage LDP (9) Gaslekkage LDP (10)

Cookievoorkeuren wijzigen