Alphen aan den Rijn - Vanmiddag zijn omstreeks 14:00 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse had een flink ongeval plaatsgevonden waarbij twee personenauto’s bij betrokken waren.

Bij het invoegen is het witte voertuig vermoedelijk mede door het ander voertuig gaan tollen waarop het voertuig hard tegen een paal is gebotst welke in de middenberm stond. Bij het ongeval raakte een persoon welke in het witte voertuig zat gewond. Het slachtoffer is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Het voertuig dat tegen de paal botste raakte zwaarbeschadigd. Een berger zal ter plaatse komen om het voertuig te bergen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2609 (Kopie) IMG_2610 (Kopie) IMG_2611 (Kopie) IMG_2613 (Kopie) IMG_2614 (Kopie) IMG_2615 (Kopie) IMG_2616 (Kopie) IMG_2617 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen