Leiden –  Vanmorgen 08:30 uur zijn de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een ongeval op de Jan van Houtbrug in Leiden.

Ter plaatse bleek wederom een voertuig tegen de ondertussen beruchte balk te zijn gereden, wat gisteren ook al het geval was. Bij het ongeval is ook een verkeerspaal meegetrokken welke voor de balk stond wat vervolgens een fietser raakte die hierbij gewond raakte. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer is even na het ongeval wederom gealarmeerd voor een melding dienstverlening. De VOA van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Hetzelfde bedrijf als gisteren is weer ter plaatse gekomen om de balk te verwijderen. Vermoedelijk zal ditmaal de maximale hoogte van de balk veranderen.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

IMG_2463 (Kopie) IMG_2464 (Kopie) IMG_2466 (Kopie) IMG_2467 (Kopie) IMG_2468 (Kopie) IMG_2470 (Kopie) IMG_2471 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen