Leiden –  Vanmorgen omstreeks 11:50 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Smaragdlaan in Leiden.

Omdat er volgens de melding mogelijk nog iemand binnen zou zitten is er opgeschaald naar middelbrand waarop een tweede tankautospuit ter plaatse is gekomen. Ter plaatse bleek er brand te woeden op het dak van een woning. De brand ontstond tijdens werkzaamheden aan het dak. De persoon welke op dat moment bezig was met de werkzaamheden is gecontroleerd door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel in verband met rookinhalatie. De persoon hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden. In de woning was verder niemand aanwezig.

Foto’s:  Toon van der Poel & District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com 

Dakbrand LDN (1) Dakbrand LDN (3) Dakbrand LDN (5)

IMG_2546 (Kopie) IMG_2539 (Kopie) IMG_2505 (Kopie) IMG_2485 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen