Nieuwerkerk aan den IJssel-  De hulpdiensten werden vanmorgen omstreeks 07:00 uur gealarmeerd voor een persoon te water op de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ter plaatse bleek er een personenauto in het water te liggen. Een brandweerduiker heeft enkele zoekslagen gemaakt in het water, maar al snel bleek dat er geen persoon meer aanwezig was. De oorzaak is een vergeten handrem; waarschijnlijk is de auto daardoor vanuit het parkeervak het water in gerold. Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.

Foto’s : Sven Poeze

Auto te water NAY (1) Auto te water NAY (2) Auto te water NAY (3) Auto te water NAY (4) Auto te water NAY (5) Auto te water NAY (6) Auto te water NAY (7) Auto te water NAY (8) Auto te water NAY (9) Auto te water NAY (10) Auto te water NAY (11)

Cookievoorkeuren wijzigen