Zevenhuizen- De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medische Team, zijn zaterdagmiddag omstreeks kwart over 1 gealarmeerd voor een reanimatie op de Rottekade in Zevenhuizen.

In eerste instantie werden de hulpdiensten gestuurd naar de Molenviergang maar al snel bleek de locatie van het incident zich te bevinden op de Rottekade. Ter plaatse was een fietser onwel geworden. De hulpdiensten zijn bij aankomst direct begonnen met de reanimatie. Het Mobiel Medisch Team heeft de ambulancedienst geassisteerd. Na enige tijd is de ambulance met het slachtoffer onder begeleiding van het MMT met spoed naar het ziekenhuis gegaan.

De fiets is door de politie meegenomen.

Foto’s : Sven Poeze

MMT ZHN (1) MMT ZHN (2) MMT ZHN (3) MMT ZHN (4) MMT ZHN (5) MMT ZHN (6) MMT ZHN (7) MMT ZHN (8) MMT ZHN (9) MMT ZHN (10)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen