Reeuwijk РDe hulpdiensten werden omstreeks kwart voor ̩̩n gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Oukoopsedijk in Reeuwijk. Ter plaatse bleek het niet te gaan om de Oukoopsedijk maar de Twaalfmorgen waar het voertuig lag.

Het voertuig werd, half in het water, door passanten aangetroffen maar van de bestuurder geen spoor. De brandweer heeft voor de zekerheid nog even de auto gecontroleerd en hier nog wel een tas met persoonlijke bezittingen uit gehaald maar de bestuurder werd definitief niet aangetroffen.

Hierop is na kort overleg besloten dat alle gealarmeerde brandweer eenheden retour kazerne mochten en ook de inzet van de ambulancedienst was verder niet gewenst.

De politie is ter plaatse gebleven in afwachting van de berger en deze heeft het voertuig afgesleept. De politie doet onderzoek naar de identiteit van de bestuurder, al zal dit niet de meest lastige zaak ooit worden aangezien het legitimatiebewijs voor het grijpen lag.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Reeuwijk (1) Voertuig te water Reeuwijk (2) Voertuig te water Reeuwijk (3) Voertuig te water Reeuwijk (4) Voertuig te water Reeuwijk (5) Voertuig te water Reeuwijk (6) Voertuig te water Reeuwijk (7) Voertuig te water Reeuwijk (8) Voertuig te water Reeuwijk (9) Voertuig te water Reeuwijk (10) Voertuig te water Reeuwijk (11)

Cookievoorkeuren wijzigen