Vanmiddag zijn om 16:50 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Vronkenlaan in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek er een eenzijdig ongeval te hebben plaatsgevonden. Een bezorger van Domino’s Pizza bleek met zijn scooter te zijn gegrepen door de enorm harde wind, en is hierdoor ten val gekomen op het trottoir. De scooterrijder raakte bij het ongeval gewond en is door omstanders welke het ongeval zagen gebeuren bijgestaan tot de komst van de politie, welke als eerst ter plaatse was. Ook de ambulancedienst was snel ter plaatse en heeft het slachtoffer ter plaatse nagekeken. Het slachtoffer is uiteindelijk met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Of de bezorger onderweg was met een pizza is onbekend, zoja.. word het helaas een koude en door elkaar geschudde pizza voor de klant.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.comLDP  (1) LDP  (2) LDP  (3) LDP  (4) LDP  (5) LDP  (6) LDP  (10)

 

Cookievoorkeuren wijzigen