Moordrecht - De hulpdiensten werden even voor de middag gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Prins Bernhardstraat in Moordrecht. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse was er flinke rookontwikkeling zichtbaar vanuit de betreffende woning. Onbekend was of er personen binnen zouden zijn dus deed de brandweer direct een binnen verkenning. Al snel bleek dat er niemand aanwezig was in de woning en kon men zich concentreren op brand zelf, welke snel onder controle was.

Al vrij snel kwam er de bewoonster aan en verklaarde dat ze net de woning had verlaten. De oorzaak van de brand is onbekend en daar zal onderzoek naar gedaan worden. Stichting Salvage heeft de schade opgenomen in de woning.

Foto’s: Rob de Jong

Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 01 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 02 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 03 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 04 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 05 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 06 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 07 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 08 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 09 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 10 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 11 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 12 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 13 Middelbrand woning Bernhardstraat MDT 14

Cookievoorkeuren wijzigen