Leiden –  Vanmiddag werd  omstreeks 14:00 uur de brandweer gealarmeerd voor een melding stormschade aan de Broekweg in Leiden.

Ter plaatse bleek een grote boom te zijn omgewaaid en het volledige fietspad te blokkeren. De brandweer is met gepaste spoed ter plaatse gekomen. De incidentenlocatie was moelijk bereikbaar, waarop de brandweer met behulp van een ladder een bruggetje heeft gemaakt om zo bij het incident te kunnen komen. Toen de brandweer eenmaal bij de omgewaaide boom wad, hebben zij met behulp van een kettingzaag de boom in meerdere stukken gezaagd en zo het fietspad weer vrijgemaakt. Hierop is de brandweer weer retour gegaan.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Broekweg LDN (21) Broekweg LDN (22) Broekweg LDN (23) Broekweg LDN (25) Broekweg LDN (27) Broekweg LDN (28) Broekweg LDN (33) Broekweg LDN (34) Broekweg LDN (36) Broekweg LDN (38) Broekweg LDN (40)

Cookievoorkeuren wijzigen