Leiden – Vanmiddag  omstreeks 15:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gaslekkage aan het Joop Vervoornpad in Leiden.

Ter plaatse bleek er tijdens werkzaamheden een gasleiding te zijn geraakt. De brandweer en de Officier van Dienst van de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Na controle bleek het om een relatief klein gaslek te gaan. Een voordeel was de harde wind waardoor het gas zich snel verspreiden. Liander was al snel ter plaatse waarop zij het incident verder hebben afgehandeld. Zij zullen het gaslek ter plaatse dichten. De politie en brandweer konden hierop weer retour.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Joop Vervoorn LDN (1) Joop Vervoorn LDN (2) Joop Vervoorn LDN (3) Joop Vervoorn LDN (4) Joop Vervoorn LDN (5) Joop Vervoorn LDN (6) Joop Vervoorn LDN (7) Joop Vervoorn LDN (8) Joop Vervoorn LDN (9) Joop Vervoorn LDN (10)

Cookievoorkeuren wijzigen