Leiden – Vanavond zijn om 19:00 uur de politie en de ambulancedienst gealarmeerd voor een incident op de Korevaarstraat in Leiden. Ter plaatse bleek er een ongeval te hebben plaatsgevonden. Een voetganger was aangereden door een auto.

Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar kort na het opstijgen werd deze weer gecanceld. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg afgezet en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De bestuurder van de auto is door de politie meegenomen. Volgens omstanders was er een harde klap te horen toen het ongeval gebeurde.

Foto’s: Koen Jongen | District 16

Ongeval LDN (1) Ongeval LDN (2) Ongeval LDN (3) Ongeval LDN (4) Ongeval LDN (5) Ongeval LDN (6) Ongeval LDN (7) Ongeval LDN (8) Ongeval LDN (9) Ongeval LDN (10) Ongeval LDN (11) Ongeval LDN (12) Ongeval LDN (13) Ongeval LDN (14) Ongeval LDN (15)

Cookievoorkeuren wijzigen