Voorschoten - Vanavond om 20:17 uur brandweerpost Voorschoten gealarmeerd voor een melding van een vreemde lucht aan de Rembrandtlaan in Voorschoten.

Ter plaatse rook de brandweer daadwerkelijk een vreemde lucht. Zij heeft hierop een controle door middel van metingen uitgevoerd bij een flatwoning op de eerste etage. Omdat er niemand in de woning aanwezig was, is een brandweerman met een ladder het balkon opgeklommen om vanaf daar mogelijk meer te kunnen zien en/of te meten. Vanaf het balkon werd niks gemeten, en ook viel daar weinig te zien door de dichte gordijnen / luxeflex. Hierop heeft de brandweer de politie ingeschakeld waarop zij ter plaatse is gekomen.

Bij aankomst van de politie kwam toevallig ook de eigenaar thuis waarop hij de hulpdiensten toegang heeft verschaft tot de woning, om aldaar een controle uit te voeren. De politie is enige tijd met de eigenaar in gesprek geweest in het portiek van de woning en de Officier van Dienst van de brandweer is later ook ter plaatse gekomen om te assisteren bij het incident. Zeer waarschijnlijk heeft een lavalamp / vloeistof daarvan te lang op een pannetje gestaan waarop dit ernstig is aangebrand en een hele vieze geur heeft veroorzaakt in de woning. De politie en de brandweer hebben enige tijd onderzoek gedaan in de woning en zijn in gesprek geweest met de eigenaar om uit te sluiten dat er zich geen andere dingen hebben afgespeeld met betrekking tot drugs etc.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

VSN (1) VSN (3) VSN (5) VSN (6) VSN (7) VSN (8) VSN (9)

Cookievoorkeuren wijzigen