Alphen aan den Rijn – Vanmiddag werden politie en ambulance opgeroepen om naar de kruising van Prins Bernhardlaan met het Burg. Visserpark te komen voor een aanrijding. Eenmaal ter plaatse was er één auto achterop een andere gereden.

Omdat er iemand op het zebrapad overstak remde een automobilist wat de persoon in de auto daarachter in de gaten had en dus ook remde. De auto die daarachter reed had het echter te laat in de gaten en botste op de achterkant van zijn voorganger wat flinke schade gaf aan beide auto’s. Een ter plaatse gekomen ambulance heeft één persoon nagekeken, maar deze hoefde niet mee. De politie hielp met het invullen van de papieren en een berger die nam beide auto’s mee.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

ongevalbernhardlaanalphenadrijn 042 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 034 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 033 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 020 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 019 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 017 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 015 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 012 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 010 ongevalbernhardlaanalphenadrijn 008

Cookievoorkeuren wijzigen