Nieuwerkerk aan den IJssel - Terwijl de afhandeling van het ongeval in Moordrecht nog druk bezig was werd er opnieuw een ongeval in de regio Zuidplas gemeld. Ditmaal op de Hoofdweg Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een auto en een scooter.

De scooterrijder reed over de Hoofdweg Zuid toen er een auto vanuit een onoverzichtelijke uitrit kwam rijden. De scooterrijder en de auto konden elkaar net niet meer ontwijken en raakte elkaar. De bestuurder van de scooter kwam hierbij ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is enige tijd ter plaatse behandeld en hierna overgebracht naar het ziekenhuis.

De scooter is bij omwonenden gestald. De auto had nagenoeg geen schade en kon na de afhandeling zelf verder rijden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Ongeval NAY (1) [112HM] Ongeval NAY (2) [112HM] Ongeval NAY (4) [112HM] Ongeval NAY (5) [112HM] Ongeval NAY (6) [112HM] Ongeval NAY (7) [112HM] Ongeval NAY (8) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen