Alphen aan den Rijn - Rond half zeven vanochtend werden brandweer en politie gealarmeerd voor een ongeval aan de Gnephoek in Alphen aan den Rijn.

Ter plaatse bleek dat er een grote vrachtwagen met een betonnen balk er op tegen een huis aan was gereden.  De schade was enorm maar er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer is ter plaatse gekomen om te kijken hoe de staat van de woning was en of er ondersteund moest gaan worden. De vrachtwagen kon op eigen kracht verder en had naast een kapotte band verder weinig schade. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is bij ons onbekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_2065 (Kopie) DSC_2066 (Kopie) DSC_2067 (Kopie) DSC_2068 (Kopie) DSC_2069 (Kopie)  DSC_2072 (Kopie) DSC_2073 (Kopie)  DSC_2077 (Kopie) DSC_2078 (Kopie) DSC_2079 (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen