Nieuwerkerk aan den IJssel – Op dinsdagavond zagen twee mensen een mogelijk licht uit het water komen langs de ‘s-Gravenweg in Nieuwerkerk. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een mogelijk persoon te water.

Meerdere duikers zijn het water ingegaan om te zoeken naar de mogelijke drenkeling. Dit werd gedaan door duikers uit Gouda en Capelle. Na ongeveer een half uur was een groot gedeelte van de sloot uitgekamd en was er niks gevonden. Hierop konden de duikers het water uit en gingen alle ter plaatse gekomen hulpdiensten weer terug naar de posten.

Foto’s: Rob de Jong

Persoon te water sGravenweg NAY 01 Persoon te water sGravenweg NAY 02 Persoon te water sGravenweg NAY 03 Persoon te water sGravenweg NAY 04 Persoon te water sGravenweg NAY 05 Persoon te water sGravenweg NAY 06 Persoon te water sGravenweg NAY 07 Persoon te water sGravenweg NAY 08 Persoon te water sGravenweg NAY 09 Persoon te water sGravenweg NAY 10 Persoon te water sGravenweg NAY 11 Persoon te water sGravenweg NAY 12 Persoon te water sGravenweg NAY 13

Cookievoorkeuren wijzigen