Leimuiden – De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Provincialeweg – N207 bij Leimuiden. Ter plaatse bleek een eenzijdig ongeval te hebben plaats gevonden waarbij inderdaad een auto in de sloot terecht was gekomen.

Al snel bleek dat de bestuurder zelfstandig uit zijn voertuig was gekomen en dat inzet van de brandweer verder niet nodig was. Ook de ambulancedienst kon uiteindelijk zonder slachtoffer retour Alphen.

De politie heeft één rijbaan afgesloten totdat de berger zijn werk gedaan had. De weg werd nog even gefatsoeneerd waarna deze weer werd vrijgegeven.

Het ongeval gebeurde doordat de bestuurder met zijn voertuig, komend uit de richting van Alphen aan den Rijn, in de berm raakte, terug stuurde, over de weg schoot en in tegenovergestelde richting in het water terecht kwam. Hoe de bestuurder met zijn voertuig in de kant kon komen is niet helemaal duidelijk.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Leimuiden (1) Voertuig te water Leimuiden (2) Voertuig te water Leimuiden (3) Voertuig te water Leimuiden (4) Voertuig te water Leimuiden (5) Voertuig te water Leimuiden (6) Voertuig te water Leimuiden (7) Voertuig te water Leimuiden (8) Voertuig te water Leimuiden (9) Voertuig te water Leimuiden (10) Voertuig te water Leimuiden (11) Voertuig te water Leimuiden (12)

Cookievoorkeuren wijzigen