Alphen aan den Rijn - Rond half zes vanavond werd de brandweer van post Alphen aan den Rijn gealarmeerd voor een brandgerucht aan de Wederikstraat in die plaats. Al snel werd de melding veranderd in woningbrand en werd ook de Alphense autoladder gealarmeerd.

Ter plaatse was er iets niet goed gegaan bij het opladen van een accu en was bij het ongelukje veel rook vrij gekomen. De brandweer heeft dan ook geen brand hoeven blussen maar hebben wel de woning geventileerd. Een ambulance is ter plaatse gekomen om twee personen na te kijken maar die hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Over de oorzaak is bij ons niks bekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

DSC_2054 (Kopie) DSC_2055 (Kopie) DSC_2056 (Kopie) DSC_2057 (Kopie) DSC_2059 (Kopie) DSC_2060 (Kopie) DSC_2063 (Kopie) DSC_2064 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen