Hillegom - Zaterdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Hoofdstraat in Hillegom. Ter plaatse bleek er brand te zijn in een Poolse supermarkt. Uit het pand kwamen zwarte rookpluimen waarna men heeft opgeschaald naar middelbrand.

Hierop gingen meerdere voertuigen rijden. De brandweer is het pand binnen gegaan en de brand geblust. Wat er precies in de brand heeft gestaan is bij ons onbekend. Nadat de brandweer de winkel heeft geventileerd kon men retour kazerne.

Foto’s: Kevin Möhlen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen