Ter Aar - De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Zevenhovenseweg in Ter Aar. Brandweer, politie en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse.

Al snel bleek dat het een kleine camper betrof die van de weg was geraakt, en door de klap op de waterkant 180 graden draaide en in het water terecht kwam.

De brandweer heeft de in zijn voertuig beknelde bestuurder in samenwerking met de ambulancedienst uit zijn voertuig gehaald waarna deze naar het ziekenhuis werd vervoerd. De politie is meegegaan naar het ziekenhuis voor een bloedproef omdat er een vermoeden bestond dat de bestuurder onder invloed van alcohol was.

Toen de bestuurder naar het ziekenhuis werd vervoerd konden de overige hulpdiensten hun materialen inpakken waarna deze ook weer retour gingen.

De politie is gebleven in afwachting van de berger. De BCU kwam met twee voertuigen ter plaatse en heeft de bus vakkundig op de kant gezet en afgevoerd naar de opslagplaats.

De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Dimitri Wisker
Video: Rens de Haan

Voertuig te water (4) Voertuig te water (5) Voertuig te water (6) Voertuig te water (7) Voertuig te water (9) Voertuig te water (10)

Voertuig te water Ter Aar (1) Voertuig te water Ter Aar (2) Voertuig te water Ter Aar (3) Voertuig te water Ter Aar (4) Voertuig te water Ter Aar (5) Voertuig te water Ter Aar (6) Voertuig te water Ter Aar (7) Voertuig te water Ter Aar (8) Voertuig te water Ter Aar (9) Voertuig te water Ter Aar (10) Voertuig te water Ter Aar (11) Voertuig te water Ter Aar (12) Voertuig te water Ter Aar (13) Voertuig te water Ter Aar (14) Voertuig te water Ter Aar (15)

Cookievoorkeuren wijzigen