Hillegom - Vanavond zijn om 21:49 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van een spoorongeval op de 2e Loosterweg in Hillegom.

Brandweer Hillegom en Kennemerland zijn met spoed ter plaatse gekomen. Ter plaatse bleken ter hoogte van Station Hillegom een trein en een persoon met elkaar in botsing te zijn gekomen. Hulp voor deze persoon mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het incident heeft kunnen plaatsvinden is onbekend. De technische recherche komt ter plaatse om hier onderzoek te doen. Het treinverkeer is door het incident tussen Leiden en Haarlem gestremd. Omreisadvies was via Schiphol Airport. Voor alle personen welke zich nog in de trein bevinden worden bussen geregeld.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

AANRIJDING TREIN (1) AANRIJDING TREIN (2) AANRIJDING TREIN (3) AANRIJDING TREIN (4) AANRIJDING TREIN (5) AANRIJDING TREIN (6) AANRIJDING TREIN (7) AANRIJDING TREIN (8) AANRIJDING TREIN (9) AANRIJDING TREIN (10) AANRIJDING TREIN (11) AANRIJDING TREIN (12)

Cookievoorkeuren wijzigen