Noordwijk – Hulpdiensten rukten donderdagavond massaal uit naar de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk, aldaar had een schietpartij plaatsgevonden.

Er zou vanuit een donkere auto zijn geschoten op een persoon. Een persoon is door de ambulancedienst behandeld aan zijn verwondingen. Na de behandeling is het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis. De politie zetten de omgeving af en maakte hier een plaats delict van. Een donkere auto met vermoedelijk daarin de daders zou zijn gevlucht in de richting van Katwijk.

De technische recherche heeft onderzoek gedaan op het plaats delict. Omstreeks 23:40 uur werd het plaats delict weer vrijgegeven. De geruchten dat het Harry Mens zou zijn is gebaseerd op leugens. Harry heeft aan verschillende media gemeld dat hij het niet is. De identiteit van het slachtoffer is onbekend.

Update Politiebericht

Noordwijk – De recherche stelt een onderzoek in naar een schietincident op donderdag 28 januari om 21.00 uur. Een 44-jarige man uit Oegstgeest werd op de Koningin Astrid Boulevard beschoten door een man die daarna in een grote donkere auto sprong.

Het slachtoffer liep over het fietspad bij het duingebied toen hij bij de rotonde op de Koningin Astrid Boulevard, (einde boulevard) een man voor een auto zag staan. De man schoot  op het slachtoffer en stapte in de auto die daarna wegreed op de Koningin Astrid Boulevard. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en is aanspreekbaar.

De recherche doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. Mogelijk heeft de grote donkere auto langere tijd op die locatie gestaan of is hij daar meerdere keren langsgereden.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen