Voorhout –  Vanavond omstreeks 22:30 uur de brandweer gealarmeerd voor een melding van een buitenbrand aan de Rijnsburgerweg in Voorhout.

Ter plaatse bleek een grote hoop hooi, naast een schuur met daarin een aanhanger, volledig in brand te staan. De brandweer is ter plaatse gegaan waarop men na de dompelpomp geinstalleerd te hebben de brand is gaan blussen. Echter was dit niet zo 1,2,3 geblust. Door middel van harken heeft de brandweer de hoop uit elkaar geprobeerd te krijgen om de brandhaard beter te kunnen bestrijden. Omstreeks 1:45 uur, meer als 3 uur na de alarmering was de brand zo goed als geblust. De naastgelegen schuur heeft door de brand schade opgelopen. De aanhanger is tijdens de brand tijdelijk eruit gehaald door de eigenaar. Hoe de hoop hooi in brand heeft kunnen gaan is onbekend.

Foto’s: District 16 / K. Jongen – KJfotografie.com

Buitenbrand VHT (2) Buitenbrand VHT (3)   Buitenbrand VHT (6) Buitenbrand VHT (7) Buitenbrand VHT (8) Buitenbrand VHT (9) Buitenbrand VHT (10)   Buitenbrand VHT (13) Buitenbrand VHT (14) Buitenbrand VHT (15) Buitenbrand VHT (16) Buitenbrand VHT (17) Buitenbrand VHT (18) Buitenbrand VHT (20)    Buitenbrand VHT (24) Buitenbrand VHT (25) Buitenbrand VHT (26) Buitenbrand VHT (27)

Cookievoorkeuren wijzigen