Nieuwerbrug - Deze morgen werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval letsel op de A12 bij Nieuwerbrug.

Ter plaatse betrof het een flinke kopstaart aanrijding tussen minimaal vijf voertuigen. Bij het achterste voertuig lekte gas waarop de brandweer uit Woerden en het hulpverleningsvoertuig uit Bodegraven werden opgeroepen. Nadat de brandweer het voertuig had nagekeken kon de brandweer retour en de voertuigen worden geborgen. Rijkswaterstaat heeft tijdens dit incident twee rijstroken afgesloten om een veilige werkruimte te creëren. Toen de voertuigen door bergingsbedrijf BCU waren geborgen  konden de rijstroken weer worden vrijgegeven waarop de flinke file kon oplossen.

Foto’s : Lars van der Toorn

Ongeval NBG (1) Ongeval NBG (2) Ongeval NBG (3) Ongeval NBG (4) Ongeval NBG (5) Ongeval NBG (6) Ongeval NBG (7) Ongeval NBG (8)

 

Cookievoorkeuren wijzigen