Waddinxveen - Deze avond werden de brandweerposten Waddinxveen en Gouda gealarmeerd voor een woningbrand op de Gruttodreef in Waddinxveen. Ter plaatse bleek een droger vlam te hebben gevat in de badkamer van de woning.

De brandweer heeft eerst een binnenaanval gedaan waarna de droger naar buiten is gebracht. Buiten is de droger uit elkaar gehaald en werden de nog brandende kledingstukken geblust. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de bewoner gecontroleerd op rookinhalatie. Toen de droger volledig nageblust was heeft de brandweer de woning geventileerd met behulp van een overdrukventilator en kon hierna inpakken en retour post.

Foto’s: Franklin Coenen 

Droger in brand WDN (1) (Kopie)

Droger in brand WDN (4) (Kopie)

Droger in brand WDN (5) (Kopie)

Droger in brand WDN (6) (Kopie)

Droger in brand WDN (7) (Kopie)

Droger in brand WDN (9) (Kopie)

Droger in brand WDN (10) (Kopie)

Droger in brand WDN (12) (Kopie)

 

Cookievoorkeuren wijzigen