Noordwijk – Op de Lijnbaanweg heeft dinsdagmorgen omstreeks 08:20 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietsster. De fietsster raakte hierdoor gewond.

Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over de gewonde fietsster. De politie heeft de bestuurster van de auto gerust gesteld en ondervraagd. Na behandeling buiten de ambulance werd de fietsster de ambulance in gereden om vervolgens te worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident regelde de politie het verkeer. Een automobiliste was het er niet mee eens dat zij niet linksaf mocht en deze schold de agente uit.  Even later schold zij de andere agent ook nog eens uit. Deze automobiliste kan een bezoekje van deze agenten verwachten. Doordat een lijnbus achteruit moest rijden om door te kunnen ontstond er een kleine aanrijding tussen de lijnbus en een personenauto. Hier was geen schade. De rotonde is ten tijde van het ongeval deels afgesloten geweest.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen