Leiden –   Vanmiddag is de politie ter plaatse gegaan naar de Vossebes in Leiden voor een hennepkwekerij.

Ter plaatse bleek zich in een woning aan de Vossebes inderdaad een flinke hennepkwekerij te bevinden met zo’n circa 250 bijna oogstrijpe hennepplanten. De bewoner, welke aanwezig was in de woning, wilde de deur niet open doen. De politie heeft hierop de deur moeten forceren. Hierna kon de bewoner door de politie in de woning worden aangehouden. Hij zal in verzekering worden gesteld. De politie heeft hiernaast ook een TV in beslag genomen welke in de woning stond. Hoe de politie de hennepkwekerij op het spoor is gekomen is onbekend. De Forensische Opsporing heeft onderzoek gedaan in de woning waarna het hennepteam alle spullen mee heeft genomen en de hennep heeft vernietigd. Door bovenstaand ontstond een gevaarlijke situatie door de afname van hoog vermogen voor de electrameter. Ook was er sprake van diefstal van de stroom. Nutsbedrijf Liander heeft de stroom afgesloten.

Foto’s : Foto’s: Koen Jongen | District 16

Kwekerij LDN (1) Kwekerij LDN (2) Kwekerij LDN (4) Kwekerij LDN (5) Kwekerij LDN (6) Kwekerij LDN (13) Kwekerij LDN (14) Kwekerij LDN (15) Kwekerij LDN (16) Kwekerij LDN (17)

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen