Leiden – Op de Sophiastraat in Leiden heeft vannacht een steekpartij plaats gevonden. Volgens de politie zou er een persoon in de arm zijn gestoken. De exacte toedracht van de steekpartij is nog onbekend.

De politie kwam ter plaatse en maakte een plaats delict om onderzoek te kunnen doen. De sfeer op straat werd steeds grimmiger richting de politie. Die hebben kort daarop een aanhouding verricht. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse waarna uiteindelijk de rust weer weder keerde.

Update:

Na onderzoek is gebleken dat er van een steekpartij toch geen sprake was. Er was wel iemand met een klein wondje maar hoe hij hier aan kwam is niet helemaal duidelijk.

Foto’s: Koen Jongen | District 16

Steekpartij Leiden (1) Steekpartij Leiden (2) Steekpartij Leiden (3) Steekpartij Leiden (4)  steekpartij Leiden (5) steekpartij Leiden (6) steekpartij Leiden (7) steekpartij Leiden (8) steekpartij Leiden (9) steekpartij Leiden (10)

Cookievoorkeuren wijzigen