Alphen aan den Rijn – Al geruime tijd was de politie op zoek naar een vermiste vrouw in Alphen aan den Rijn tot onze fotograaf haar aantrof bij de Hefbrug in Alphen aan den Rijn. Een telefoontje naar de 112-alarmcentrale zorgde er voor dat meerdere politie eenheden al snel in de buurt van de Hefbrug waren.

Hoe het vervolgens precies mis kon gaan is onbekend maar een politievoertuig wat onder de slagboom door reed de N207 op werd door een politievoertuig op de N207 zelf niet gezien waarna de twee in botsing kwamen.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor twee agenten en deze zijn na kort onderzoek door de ambulancedienst naar het politiebureau gebracht.

De VOA kwam ter plaatse om de exacte toedracht te achterhalen. Hiervoor zijn lange tijd twee rijstroken afgesloten geweest.

Foto’s: Jasper van Reenen, Rens de Haan & Lars van der Toorn
Video: Rens de Haan

DSC_2032 (Kopie) DSC_2033 (Kopie) DSC_2034 (Kopie) DSC_2036 (Kopie) DSC_2037 (Kopie) DSC_2041 (Kopie) DSC_2042 (Kopie)

Ongeval alphen (1) Ongeval alphen (2) Ongeval alphen (3) Ongeval alphen (4) Ongeval alphen (5) Ongeval alphen (6) Ongeval alphen (7) Ongeval alphen (8) Ongeval alphen (9) Ongeval alphen (10) Ongeval alphen (11) Ongeval alphen (12) Ongeval alphen (13) Ongeval alphen (14) Ongeval alphen (15) Ongeval alphen (16) Ongeval alphen (17)

Ongeval APN (1) Ongeval APN (2)

Cookievoorkeuren wijzigen