Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie werd vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Schielandweg – N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek een automobilist slachtoffer te zijn geworden van een zogenoemde verkeershufter.

Een automobilist in een BMW haalde de auto met hoge snelheid en volgens getuigen op een enorm asociale manier in. Helaas deed hij dit met tegenliggers die hem tegemoet reden waardoor hij te snel weer terug moest naar zijn eigen baan, hierbij sneed hij het voertuig wat hij inhaalde af en raakte daarbij de linker voorzijde. De auto stopte niet maar ging er hard vandoor richting Capelle aan den IJssel.

Het achtergebleven voertuig is door een berger geborgen en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan, Franklin Coenen & Lars van der Toorn

Ongeval Nieuwerkerk (1) Ongeval Nieuwerkerk (2) Ongeval Nieuwerkerk (3) Ongeval Nieuwerkerk (4) Ongeval Nieuwerkerk (5) Ongeval Nieuwerkerk (6) Ongeval Nieuwerkerk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen