Ouderkerk aan den IJssel – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een keukenbrand op de Kerkweg in Ouderkerk aan den IJssel. Direct bij eerste melding werd de brand al opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse bleek er brand in een afzuiginstallatie in de keuken te zijn. De bewoners konden op tijd in veiligheid worden gebracht en de brandweer had de brand al snel onder controle.

De omvang van de schade is onbekend evenals de oorzaak van de brand.

Foto’s: Pieter van der Bas

Middelbrand Ouderkerk (1) Middelbrand Ouderkerk (2) Middelbrand Ouderkerk (3) Middelbrand Ouderkerk (4) Middelbrand Ouderkerk (5) Middelbrand Ouderkerk (6) Middelbrand Ouderkerk (7) Middelbrand Ouderkerk (8) Middelbrand Ouderkerk (9) Middelbrand Ouderkerk (10) Middelbrand Ouderkerk (11) Middelbrand Ouderkerk (12) Middelbrand Ouderkerk (13) Middelbrand Ouderkerk (14)

Cookievoorkeuren wijzigen