Benschop – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ernstig ongeval op het Benedeneind in Benschop. Er zou hier een voertuig te water zijn geraakt. Ter plaatse bleek de auto niet in het water maar in de berm naast het water te liggen.

Door de enorme klap die de auto gehad heeft is de 22-jarige bestuurder uit Polsbroek uit zijn voertuig geslingerd en circa 20 meter verder op straat terecht gekomen. De toegesnelde hulpdiensten moesten al snel vaststellen dat hulp niet meer mocht baten, de man overleed ter plekke.

Duikers van de brandweer hebben nog in het water gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar niets aangetroffen. De VOA heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan waarna de auto is geborgen.

De oorzaak van het ongeval is ons nog onbekend.

Excuses voor slechte kwaliteit foto’s. Deze zijn grotendeels mobiel gemaakt.

112HM wenst hulpverleners en nabestaanden veel sterkte met de verwerking van dit ongeluk en verlies van een dierbare.

Foto’s: Geert Kok

Ongeval Benschop (2) Ongeval Benschop (3) Ongeval Benschop (4) Ongeval Benschop (5) Ongeval Benschop (6) Ongeval Benschop (7) Ongeval Benschop (8) Ongeval Benschop (9) Ongeval Benschop (10) Ongeval Benschop (13) Ongeval Benschop (14) Ongeval Benschop (15) Ongeval Benschop (16) Ongeval Benschop (17) Ongeval Benschop (18) Ongeval Benschop (19) Ongeval Benschop (20) Ongeval Benschop (21) Ongeval Benschop (22) Ongeval Benschop (23) Ongeval Benschop (24) Ongeval Benschop (25)

Cookievoorkeuren wijzigen