Vanavond zijn om 20:37 uur de politie en de brandweer gealarmeerd voor een melding van een woningbrand aan de Dorpsstraat In Oegstgeest. Ter plaatse bleek er een brand te woedden in een bedrijfspand van Verdouw Administratie en Belasting.

De brandweer werd gebeld door bewoners van bovenliggende woningen nadat zij een sterke brandlucht roken en een zacht brandalarm hoorde afgaan. Aangezien de brandweerkazerne 250m verderop was waren zij zeer snel ter plaatse. Omdat er bij aankomst van de brandweer geen sleutel(houder) aanwezig was hebben zij de deur geforceerd waarna de brand snel met een straal hogedruk is geblust. Aldaar bleek er een plantenbak in het pand in brand te hebben gestaan. De brandweer heeft de plantenbak buiten gezet waarop een nacontrole in het pand is gedaan. Hierop hebben zij het pand geventileerd. Omdat er de nodige vraagtekens zijn hoe de plantenbak in brand heeft kunnen gaan is het TBO wat staat voor Team Brand Onderzoek gealarmeerd om onderzoek te doen naar de brand.

Foto’s: Koen Jongen – District 16

Brand OGT (1) Brand OGT (2) Brand OGT (3) Brand OGT (4) Brand OGT (5) Brand OGT (6) Brand OGT (7) Brand OGT (8) Brand OGT (9)

Cookievoorkeuren wijzigen